Skip to main content
Bucuresti, Romania | Sandler Training
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Meet Vlad Dutescu

Your local Sandler trainer in Bucuresti, Romania

Sandler Training in Bucuresti, Romania

Vlad Dutescu

Ca trainer, coach si evaluator de personal are certificari acordate de companii din SUA, Austria, Marea Britanie, Italia si Romania. Lucreaza cu companii din domenii precum: farmaceutic si servicii medicale, financiar-bancar si asigurari, servicii profesionale, IT, agricultura, retail, distributie, productie, auto, constructii si management de proiect, FMCG, electrocasnice, si altele.

Cum sa-ti atingi obiectivele personale si organizationale, de la decizia de angajare pana la evaluarea performantelor, de la crearea si implementarea planurilor strategice de vanzari pana la motivarea oamenilor pentru a le atinge, de la intelegerea noilor tehnologii informatice pana la personalizarea acestor pentru a veni in intampinarea oportunitatilor in relatia cu clientii?

Probabil avem cel mai eficace raspuns pentru tine. Filosofia noastra cuprinde o abordare completa a procesului de vanzari, reinventarea relatiilor umane si asigurarea unei atitudini total noi fata de procesele de vanzari si management.